Fa'aogaina o uili olo o taimane

Diamond grinding uili o se meafaigaluega olo, e aofia ai le pauta taimane ma pauta uʻamea masani, e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le uʻamea saʻo, e pei o le faʻaogaina o masini, gaosiga eletise, aerospace, ma isi. , Tete'e maualuga o le vevela, fa'a'a'a'a'a, malosi fa'alavalava, aemaise lava le fa'aogaina o vaega u'amea lavelave, fa'aaogaina lautele i le va'alele, gaosiga o va'alele, gaosiga o vaega ta'avale, gaosiga o meafaigaluega a le militeri ma isi fanua.

O uili olo o taimane o loʻo faʻaaogaina i le aerospace: o le tulaga lelei ma le saogalemu o oloa i totonu o le malae vaʻaia e maualuga tele, mo lenei mea, o le faʻaaogaina o uili faʻataʻitaʻi taimane e mafai ona faʻamalieina manaʻoga faʻapitoa o le aerospace field, e pei o manaʻoga maualuga maualuga ma le le faʻaogaina o gaioiga. .E mafai e uili olo o taimane ona fetaui ma le aerodynamic poʻo le gaosiga o manaʻoga, ma le maualuga maualuga ma le maualalo o le vevela mo le faʻaogaina o masini, ma e mafai ona faʻaaogaina i le gaosiga o vaega o le aerospace.

O uili olo o taimane o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o paʻu vaalele: mo le gaosiga o paʻu vaalele, o le tele, saʻo saʻo ma foliga saʻo o faʻamau e tatau ona faʻamaonia, ma o le lelei o uili eli taimane o loʻo atagia iinei, o loʻo i ai uiga o maualuga le maaa, e le mafai ona ofuina, maualuga le vevela, faʻafefete ma le malosi o le ofuina, lea e mafai ona faʻafetaui le faagasologa o le gaosiga o ia manaʻoga maualuga mo le gaosiga o paʻu vaalele.

E faʻaaogaina uili faʻataʻitaʻi taimane i le gaosiga o vaega taʻavale: I totonu o le gaosiga o vaega taʻavale, e mafai e uili faʻafefe taimane ona faʻafetaui manaʻoga o manaʻoga maualuga ma manaʻoga maualuga.O uili olo o taimane o loʻo faʻaalia i le maualuga o le maaa, e le faigofie ona ofuina, maualuga le vevela, faʻafefete, malosi malosi, ma isi. fa'amautinoa lo latou sa'o ma le lelei o luga.

O uili olo o taimane o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meafaigaluega a le militeri: I le gaosiga o meafaigaluega a le militeri, o uili e faʻafefeteina taimane o loʻo i ai uiga o le maualuga o le maaa, e le faigofie ona ofuina, maualuga le vevela, faʻafefete, malosi malosi, ma isi. o meafaigaluega faamiliteli, e pei o le gaosiga o fana fana, warheads, launchers ma isi vaega e mautinoa ai lo latou saʻo ma le tulaga lelei, ina ia ausia manaoga o le gaosiga o meafaigaluega a le militeri.

I se upu, taimane olo uili ma maualuga maaa, e le faigofie ona ofuina, maualuga le vevela tetee, corrosion tetee, malosi le ofuina tetee, ma isi, e mafai ona ausia manaoga faagasologa o le aerospace, vaalele bolt gaosiga, vaega o taavale gaosiga, meafaigaluega a le militeri gaosiga ma isi matata, ma e fa'aaogaina lautele i so'o se tulaga o le olaga.


Taimi meli: Feb-10-2023